3 – Info

Leda kapljica

Dar iz prirode

Djelić onoga što oduvijek, u najčistijim dubinama čuva za sebe, Zemlja daruje i nama kao dragulj iz hercegovačkog kamena!

Leda check

Izuzetna kvaliteta

Leda voda je izuzetne kvalitete, o čemu svjedoče i mnogobrojne analize odgovarajućih instituta, voda koja po svojim karakteristikama spada u sam vrh kvalitete izvorskih voda, prepuna minerala i bioloških svojstava pogodnih za zdravlje i bolju vitalnost.

Leda srce

Rješenje protiv stresa

Leda voda je pogodna za neograničenu konzumaciju svih životnih dobi koji u stresnoj svakodnevnici žele na trenutak doći u dodir s prirodom i time povratiti prirodnu ravnotežu i očuvati svoje zdravlje.

Leda notes

Analiza ispravnosti

Krška voda kalcij-hidrogenkarbonatna, umjereno tvrda, bez agresivnih sastojak, bez radioaktivnosti, bez kalorija. Prirodna izvorska voda Leda ne sadrži nikakve konzervanse, odnosno pri punjenju ništa joj se ne oduzima niti dodaje. Razina natrija u njoj je vrlo niska, te je dobra za konzumaciju svim dobnim skupinama, pa čak i dojenčadi.

1L Sadrži/contains [mg]: Kalcij (Ca2+) 110,11; Magnezij (Mg2+) 5,51; Natrij (Na+) 2,02; Kalij (K+) 0,30; Bikarbonati (HCO3) 219,6; Sulfati (SO42-) 108,2; Kloridi (Cl) 7,0.

Mineralizacija/Mineralisation 452,74 mg/l.

Leda vozilo

Leda Široki Brijeg je 2007. osnovana kao dioničko društvo, kao prvi registrirani proizvođač prirodne izvorske vode u BiH. 2016. dolazi do preuzimanja od strane poduzeća Lukas TP Nakić d.o.o. Osnovna djelatnost poduzeća je proizvodnja prirodne izvorske vode i osvježavajućih bezalkoholnih pića na bazi prirodne izvorske vode.

Punionica Leda opremljena je visoko moderniziranom linijom za punjenje prirodne izvorske vode, mineralne vode i bezalkoholnih pića, te linijom za proizvodnju, odnosno puhanje PET ambalaže. Postrojenje je projektirano i instalirano prema svjetskim standardima i normama, a oprema koju poduzeće koristi potječe od renomiranih svjetskih proizvođača.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)